Skip to main content
Covid19

Detekcija Corona virusa u uzorcima iz okoline

Laboratorija Centra za ispitivanje namirnica d.o.o. Beograd, počela je da radi detekciju virusa SARS-CoV-2, odnosno Corona virusa u uzorcima iz okoline, RT-PCR metodom. Za ovu metodu se koristi nemački test VIRSeeK SARS-CoV-2 koji je validovan u junu 2020. godine i kao takav u ovom momentuje jedini priznati test od strane Svetske zdravstvene organizacije. Radi se o brzoj metodi i rezultati se mogu dobiti u roku od 48 sati.

Kao prva ustanova u našoj zemlji koja radi detekciju Corona virusa iz okoline, ovim putem želimo da Vam ponudimo naše usluge u nadi da ćete prepoznati potrebu za istom. Vršenjem ovih ispitivanja omogućićete da Vi i Vaši klijenti boravite i poslujete u bezbednijim uslovima.

Za sve dodatne informacije i nedoumice možete kontaktirati šefa odeljenja mikrobiologije dr.sci.vet.med. Mariju Stojanović na E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na telefone 011 2185 -567; 069 8268 328.

  • Created on .